Projekat reforme lokalnih finansija II (RELOF2)

ARHIVA VESTI

 

 

 

 
 
   
 

 

 

 

 

 

PREDSTAVNICI VIŠE OD 80 ŠKOLA UČESTVOVALI SU DANAS NA PRVOJ OD ČETIRI KONFERENCIJE „KAKO USPOSTAVITI SISTEM FINANSIJSKOG UPRAVLJANJA I KONTROLE (FUK) U USTANOVAMA OSNOVNOG I SREDNJEG OBRAZOVANJA“ KOJA JE ODRŽANA JE DANAS U SREMSKOJ MITROVICI.

04. oktobar 2022.

 

Na konferenciji se razgovaralo o značaju uspostavljanju sistema finansijskog upravljanja i kontrole u osnovnim i srednjim školama i načinima da se ovaj proces sprovede efikasno.

Svoja iskustva o uspostavljanju sistema FUK predstavili su direktori Tehničke škole iz Užica i Gimnazije iz Sremske Mitrovice, Dragan Tucaković i Mirjana Đorđević, kako bi kolegama iz drugih škola približili ovaj proces i ukazali na njegov značaj u obrazovnim institucijama.

Projekat Reforma lokalnih finansija u Srbiji II (RELOF2) organizuje tokom oktobra meseca četiri regionalne konferencije o uspostavljanju finansijskog upravljanja i kontrole u osnovnim i srednjim školama. Konferencije, koje RELOF2 organizuje u saradnji lokalnim samoupravama koje su partneri na projektu imaju za cilj da pruže školama podršku školama u uspostavljanju sistema FUK.

Naredne konferencije biće održane u Užicu, Kragujevcu i Nišu.

 


 

 

 

 


 

 
Projekat Reforma lokalnih finansija II u Srbiji (RELOF2)

Deligradska 4, Beograd
Tel. + 381 (11) 365 10 46
office@lokalnefinansije.rs
www.lokalnefinansije.rs