Projekat reforme lokalnih finansija II (RELOF2)

ARHIVA VESTI

 

 

 

 
 
   
 

 

 

 

 

 

PREDSTAVNICI 19 LOKALNIH SAMOUPRAVA I NJIHOVIH JAVNIH PREDUZEĆA NA PRVOJ REGIONALNOJ KONFERENCIJI O DIGITALIZACIJI NADZORA NAD JAVNIM PREDUZEĆIMA

30. jun 2021.

 

Prva u nizu regionalna konferencija posvećena upotrebi novog softvera za nadzor nad javnim preduzećima, koji je projekat RELOF2 kreirao u saradnji sa Ministarstvaom privrede, održana je danas u Nišu, za lokalne samouprave i lokalna javna preduzeća iz istočne i južne Srbije. Na njoj je učestvovalo ukupno 63 predstavnika iz 19 gradova i opština i njihovih javnih preduzaća.

Planirano je ukupno osam regionalnih konferencija na temu “Digitalizacija nadzora nad javnim preduzećima” i to četiri konferencije u 2021. godini i četiri u 2022.godini. Na ovaj način RELOF2 će pružiti podršku svim lokalnim samoupravama i njihovim javnim preduzećima u primeni novog softvera.  

Pored toga, projekat će u cilju unapređenja nadzora nad javnim preduzećima organizovati regionalne konferencije za zaposlene u lokalnim samoupravama i javnim preduzećima na temu “Analiza poslovanja javnih preduzeća”, kao i konferencije za rukovodioce u lokalnim samoupravama i javnim preduzećima, članove nadzornih odbora i članove veća.     

 

 

 

 

 

 


 

 
Projekat Reforma lokalnih finansija II u Srbiji (RELOF2)

Deligradska 4, Beograd
Tel. + 381 (11) 365 10 46
office@lokalnefinansije.rs
www.lokalnefinansije.rs