Projekat reforme lokalnih finansija II (RELOF2)

ARHIVA VESTI

 

 

 

 
 
   
 

 

 

 

 

 

KONFERENCIJA „DIGITALIZACIJA NADZORA NAD JAVNIM PREDUZEĆIMA“

30. maj 2021.

 

Projekat Reforma lokalnih finansija II u Srbiji (RELOF2), u saradnji sa Ministarstvom privrede, organizuje konferenciju „Digitalizacija nadzora nad javnim preduzećima“ koja će se održati u utorak, 1. juna 2021. godine, sa početkom od 11 časova, u hotelu Hyatt Regency (Milentija Popovića 5)

Na Konferenciji će biti predstavljeni rezultati  digitalizacije nadzora nad radom javnih preduzeća, uključujući novi softver za nadzor nad javnim preduzećima.

U uvodnom delu konferencije govoriće ministarka privrede Anđelka Atansković, direktor Švajcarske kancelarije za saradnju Rihard Koli, pomoćnica ministra privrede Dubravka Drakulić, gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, direktorka RELOF2 projekta Ana Jolović i g i supervizor projekta Jorgos Hadžijagu.

Konferencija je stručnog karaktera i namenjena je predstavnicima republičkih i lokalnih javnih preduzeća, kao i njihovim osnivačima, kako bi zajednički povećali nivo efikasnosti, efektivnosti i transparentnosti rada javnih preduzeća u Republici Srbiji.

U saradnji sa Ministarstvom privrede, RELOF2 je u proteklom periodu radio na unapređenju korporativnog upravljanja u lokalnim javnim preduzećima, kao i na razvoju informacionog sistema nadzora nad javnim preduzećima u Srbiji koji će omogućiti digitalizaciju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 
Projekat Reforma lokalnih finansija II u Srbiji (RELOF2)

Deligradska 4, Beograd
Tel. + 381 (11) 365 10 46
office@lokalnefinansije.rs
www.lokalnefinansije.rs