Projekat reforme lokalnih finansija II (RELOF2)

ARHIVA VESTI

 

 

 

 
 
   
 

 

 

 

 

 

ONLINE INFO SESIJA O JAVNOM POZIVU MRE ZA PROGRAM ENERGETSKE SANACIJE STAMBENIH ZGRADA, PORODIČNIH KUĆA I STANOVA KOJI SPROVODE JEDINICE LOKALNE SAMOUPRAVE

26. april 2021.

 

Povodom javnog poziva Ministarstva rudarstva i energetike za dodelu sredstava za finansiranje Programa energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova koji sprovode jedinice lokalne samouprave, Projekat Reforma lokalnih finansija u Srbiji II (RELOF2) i Ministarstvo organizuju informativnu radionicu za jedinice lokalne samouprave koje su zainteresovane za učešće u ovom Programu.

Info sesija, tokom koje će gradovi i opštine mogu da dobiju dodatne informacije i pojašnjenja u vezi sa javnim pozivom biće održana u sredu, 28.4.2021. u 10h preko online platforme Zoom.

Zainteresovane jedinice lokalne samouprave mogu se prijaviti na e-mail adresu office@lokalnefinansije.rs, najkasnije do 27.4.2021. godine do 16h, tako što će u tekstu mejla poslati ime i prezime, funkciju, naziv jedinice lokalne samouprave i mejl adresu na koju će biti prosleđen link za pristup sastanku.

Projekat RELOF2 je u okviru 4. Komponente razvio model za unapređenje energetske efikasnosti u domaćinstvima. Ovaj model postao je deo Programa finansiranja aktivnosti i mera unapređenja efikasnog korišćenja energije u 2021. godini koji sprovodi Ministarstvo rudarstva i energetike. 

 

 

 

 

 

 

 


 

 
Projekat Reforma lokalnih finansija II u Srbiji (RELOF2)

Deligradska 4, Beograd
Tel. + 381 (11) 365 10 46
office@lokalnefinansije.rs
www.lokalnefinansije.rs