Projekat reforme lokalnih finansija II (RELOF2)

ARHIVA VESTI

 

 

 

 
 
   
 

 

 

 

 

 

POZIV LOKALNIM SAMOUPRAVAMA NA DIJALOG O JAVNIM POLITIKAMA NA TEMU FUKA-A

11. decembar 2019.

Projekat Reforma lokalnih finansija II u Srbiji (RELOF2) u saradnji sa Mi

U sklopu aktivnosti na uspostavljanju sistema finansijskog upravljanja i kontrole (FUK) projekat  Reforma lokalnih javnih finansija u Srbiji II (RELOF2) organizje dijalog o javnim politikama na temu FUK, odnosno prvi sastanak svih koordinatora/rukovodioca za uspostavljanje FUK sistema u lokalnim samoupravama koje učestvuju u projektu.

Sastanak će se održati u četvrtak, 12. decembra 2019. godine, u 13.30 časova,  u hotelu Moskva u Beogradu (ulica Blkanska, br.1).

Dijalog se organizuje sa ciljem da omogući lokalnim samomupravama da ukažu na izazove, prepreke, iznesu iskustva i daju sugestije koje bi doprinele unapređenju pravnog okvira i efikasnijem uspostavljanju ili unapređenju finansijskog upravljanja i kontrole u njihovim upravama i kod indirektnih korisnika.

Učesnici su rukovodioci gradskih/opštinskih uprava nadležni za uspostavljanje sistema finansijskog upravljanja i kontrole u lokalnim samoupravama.

Molim vas da potvrdu učešća dostavite na ivana.teodorovic@lokalnefinansije.rs najkasnije do utorka, 10. decembra 2019. godine.

Preuzmite Agendu >>>

 

 

-

 


 

 
Projekat Reforma lokalnih finansija II u Srbiji (RELOF2)

Deligradska 4, Beograd
Tel. + 381 (11) 365 10 46
office@lokalnefinansije.rs
www.lokalnefinansije.rs