Projekat reforme lokalnih finansija II (RELOF2)

ARHIVA VESTI

 

 

 

 
 
   
 

 

 

 

 

 

KONFERENCIJA O KORPORATIVNOM UPRAVLJANJU I DIGITALIZACIJI NADZORA NAD JAVNIM PREDUZEĆIMA

27. novembar 2019.

 

Projekat Reforma lokalnih finansija II u Srbiji (RELOF2) organizuje konferenciju Korporativno upravljanje i digitalizacija nadzora nad javnim preduzećima, koja će se održati 29. novembra 2019. godine, u hotelu Hotel Hyatt Regency (Milentija Popovića 5) sa početkom u 11 časova.

Konferencija je stručnog karaktera i namenjena je predstavnicima republičkih i lokalnih javnih preduzeća, kao i njihovim osnivačima kako bi zajednički povećali nivo efikasnosti, efektivnosti i transparentnosti rada javnih preduzeća u Republici Srbiji.

Cilj konferencije je

1) da istakne važnost unapređenja korporativnog upravljanja u javnom sektoru,

2) da definiše bitne preduslove za oblikovanje efikasnog modela korporativnog upravljanja u javnim preduzećima u Srbiji i

3) da predstavi mogućnost digitalizacije nadzora nad javnim preduzećima.

Tokom konferencije biće predstavljeno iskustvo Republike Hrvatske

Na konferenciji će u uvodnom delu govoriti direktorka projekta RELOF2 Ana Jolović, državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović, pomoćnica ministra privrede Dubravka Drakulić i Priska Depnerig, zamenica direktora Švajcarske kancelarija za saradnju u Srbiji, dok će u okviru sesija svoja izlaganja imati eksperti projekta RELOF2 Darko Tipurić i Katarina Đulić i Zlatko Minić,Transparentnost Srbija.

-

 


 

 
Projekat Reforma lokalnih finansija II u Srbiji (RELOF2)

Deligradska 4, Beograd
Tel. + 381 (11) 365 10 46
office@lokalnefinansije.rs
www.lokalnefinansije.rs