Projekat reforme lokalnih finansija II (RELOF2)

ARHIVA VESTI

 

 

 

 
 
   
 

 

 

 

 

 

OBUKE ZA INTERNE REVIZORE

14. jul 2019.

 

Nakon održane PIFC konferencije, na kojoj su interni revizori i najviše rukovodstvo lokalnih samouprava koje su pratneri projekta RELOF2 imali priliku da čuju o značaju i svim benefitima koje uvođenje FUK-a i funkcije interne revizije donosi, sutra se u Beogradu održava uvodna obuka za interne revizore. 

Interni revizori iz šest lokalnih samouprava, Osečine, Paraćina, Bečeja, Ade, Čoke i Žablja sutra će imati priliku da se upoznaju sa kompletnim procesom izvođenja interne revizije, regulativom i procesom izveštavanja. Cilj je da se internim revizorima predoči kompletan proces uvođenja  ili unapređenja ove funkcije i sve ono što ih u budućem periodu očekuje. Ujedno, ovo je prilika da se podele različita iskustva i izazovi sa kojima se interni revizoru susreću u svakodnevnom radu, kao i da se uspostavi dobra komunikacija i saradnja među kolegama iz različitih lokalnih samouprava.  

Obuke su prvi korak nakon kojeg će naši eksperti nastaviti da kroz mentorski rad podržavaju interne revizore u procesu uspostavljanja i spovođenja interne revizije. 

-

 


 

 
Projekat Reforma lokalnih finansija II u Srbiji (RELOF2)

Deligradska 4, Beograd
Tel. + 381 (11) 365 10 46
office@lokalnefinansije.rs
www.lokalnefinansije.rs